• 10 november 2017 - 17 november 2017
    09:00 - 17:00

DE ANDROID ACADEMY GEEFT JE TOEGANG TOT 1.9 MILJARD SMARTPHONE GEBRUIKERS


Pixplicity en iSense gaan door! In november organiseren wij nogmaals de Android Academy. Pixplicity ontwikkelt al jaren de gaafste applicaties op het Android Platform voor de mooiste bedrijven en bekendste merken. Denk aan Mercedes, KitKat, Parkmobile en vele andere klanten in Europa en Amerika! iSense bemiddelt al jaren in ICT vacatures, zij ziet de vraag naar Android Ontwikkelaars bijna dagelijks groeien. Steeds meer bedrijven zijn actief op dit platform vanwege de vele gebruikers. Door deze snelle groei is de vraag naar Android Ontwikkelaars vele malen groter dan het aanbod.

WORD IN TWEE DAGEN ANDROID DEVELOPER!

Om meer developers en bedrijven de mogelijkheid te geven om in te spelen op de veranderingen in de markt lanceert iSense in samenwerking met Pixplicity de Android Academy. Tijdens deze tweedaagse cursus stoomt één van Nederlands meest vooraanstaande Android developers, Paul Lammerts, ontwikkelaars klaar om Android applicaties te bouwen en onderhouden op dit unieke platform.

WAAROM ANDROID?

Android is al enkele jaren het populairste besturingssysteem voor onder andere mobile devices. Sinds begin april 2017 mag Android zich ook marktleider noemen op het gebied van desktops, laptops en tablets. De wereld telt inmiddels 1,9 miljard smartphone gebruikers (2016) en vier op de vijf Nederlanders is in het bezit van een smartphone. Hierdoor zijn ze niet meer weg te denken uit het OS landschap. Denk aan meer dan alleen jouw telefoon, denk aan smartwatch, smart tv, Android Auto, Google Cast en Virtual Reality. Wil jij als developer voorbereid zijn op de toekomst? Dan is het kunnen ontwikkelen voor Android devices een pré!

ANDROID DEV CURSUS:

De Android Dev Cursus leert jou in twee dagen alle basis vaardigheden voor Android Development. We behandelen onder andere Android Studio en schrijven in Java Code voor Android. De training staat geheel in het teken van praktijk en theorie, dus op dag één begin je aan het bouwen van jouw eigen app.
De cursus stelt jou in staat om Android Apps te bouwen en/of te onderhouden. Dit gaat de wereld openen naar 1.9 miljard smartphone gebruikers (waarvan 71 % Android) voor jou en jouw organisatie. De gemiddelde gebruiker zit vandaag de dag drie uur op zijn/haar mobiele telefoon, daarom is een goed werkende mobiele applicatie ook voor jouw organisatie van groot belang.

De cursus wordt gegeven door Paul Lammertsma en zijn Pixplicity team. Paul ademt Android, hij is voorzitter van de Nederlandse Android User Group en is een wereldwijd veel gevraagd spreker. Samen met zijn team bouwt hij dagelijks de gaafste Android onderdelen voor de grootste bedrijven en bekende merken van over de hele wereld. Het werk van Paul en zijn team vind je op www.pixplicity.com

CURSUSINHOUD

Dag 1:
Op de eerste dag leer je werken met:
• Activities;
• Views;
• Intents;
• Listviews;
• Adapters.
Terwijl we deze onderwerpen behandelen, pas je dit gelijk toe.

Dag 2:
We herhalen kort de onderwerpen van dag één en daarna pas jij toe wat je hebt geleerd door een compleet eigen app te bouwen.

DOELSTELLING

Deze cursus zorgt ervoor dat jij simpele Android applicaties zelf kunt bouwen, onderhouden en aanpassen. Het geeft jou een uniek inzicht in de gigantische mogelijkheden van dit platform en je kunt weloverwogen beslissingen nemen en management adviseren.
Na deze cursus loop jij weg met een schat aan kennis van het platform en de mogelijkheden. Gaat jouw organisatie de app zelf bouwen of laten bouwen? En vervolgens zelf onderhouden en aanpassen of dit uitbesteden? Het opdoen van basale kennis in-house is voor het gros van het onderhoud en aanpassingen hard nodig.

VOORKENNIS EN BENODIGDHEDEN

Je kunt de cursus zonder enige voorkennis volgen, natuurlijk is het makkelijk als je wat basiskennis hebt in het lezen van Java Code.
Ruim van tevoren krijg je materiaal toegezonden dat je helpt in de voorbereiding, bestudeer deze materialen goed. Je krijgt ook download links van programma’s die je op je laptop moet installeren.
Tijdens deze twee dagen heb je een laptop nodig en een telefoon of tablet met Android.
De cursus wordt in het Engels gegeven om dicht bij de terminologie te blijven, de trainers spreken overigens ook Nederlands!

VOOR WIE?

De cursus is voor Ontwikkelaars door Ontwikkelaars, de cursus is geschikt voor iedereen die meer wil weten over het Android Platform.
Wil jij je om laten scholen? Je expertise uitbreiden? Ontwikkelen op een snel groeiend platform?
Deze cursus is zo ingericht dat je na dag twee gelijk zelf aan de slag kunt!

WANNEER?

De cursusdagen zijn 10 en 17 november. Voor die tijd zal je enige tijd kwijt zijn aan het bestuderen van de thuisstudie materialen.

De dagen starten om 9.00 uur en eindigen om 17.00 uur.

WAAR?

Hoofdkantoor iSense ICT Professionals
www.isense.nl
Zuidelijk Halfrond 11
2801 DD Gouda

PRIJS EN INSCHRIJVEN

Deelname aan de cursus kost € 1095,- voor twee complete dagen. Dit is inclusief versnaperingen en lunch.
U kunt de cursus ook via factuur betalen, neem daarvoor contact op met Martijn Doncker via m.doncker@isense.nl of via 06 – 13 14 36 61.
De cursus is ook op aanvraag beschikbaar, daarvoor kunt u het beste concact op nemen met Koen de Vries via k.devries@isense.nl

Entree €1.095,00 (EUR)  


Online event registration and ticketing powered by Event Espresso

Zuidelijk Halfrond 11, 2801 DD Gouda